Start Helge funderar Helge reagerar Helge svarar Fråga Prenumerera

Tillfälligt avbrott...

Det går fortfarande att skicka frågor mm till Helge, men tills vidare ligger svarandet på is. Se startsidan för mer detaljer.

/Webmaster


Fråga Helge.

Jag har förstått att många har frågor, både om mig som person, om församlingen i Knutby, om "Knutbymålet" eller helt andra saker. De som har kontaktat mig seriöst i hopp om att få frågor besvarade, har jag som regel försökt svara. Mina möjligheter att svara alla personligt är dock inte obegränsade, eftersom det tar tid att skriva utförligt... Eftersom många frågor återkommer, väcktes därför idén att skapa ett utrymme på nätet för frågor och svar. Här ser du nu den idén förverkligad. :)

Eftersom jag sitter frihetsberövad på Kumla, kräver ett sådant här projekt lite andra praktiska lösningar än om jag hade haft tillgång till Internet själv. Här får jag inte komma i närheten av en dator som är ansluten till Internet - av säkerhetsskäl. När du skickat din fråga via epost hamnar frågan därför i en mailbox hos webbmaster. Han skriver ut och skickar regelbundet frågorna vidare till mig med vanlig post. Jag försöker sedan besvara frågorna så snart jag kan och skickar dem tillbaka till webbmaster, som då lägger ut frågan och mitt svar här. Det innebär att du får ha lite tålamod och vänta på svaren. Vi siktar på att uppdatera webbplatsen minst en gång i månaden, med reservation för om det skulle uppstå några fördröjningar i kommunikationen mellan mig och webbmaster...

Jag rekommenderar därför att du prenumererar på förändringar. Det kan du förstås göra oavsett om du själv har skickat någon fråga eller inte.

Du kan fråga om vad som helst. Det finns saker jag inte kommer att svara på, som är av så personlig karaktär att jag inte vill svara. Min grundinställning är dock att jag vill försöka svara så öppet som möjligt på allt. (Jag svarar inte på frågor om andra intagna på anstalten.)

/helge

Skicka din fråga nu!
MEN DU...! Du har väl läst Några ord från webmaster...?


Några ord från webmaster...

... om det som skrivs på denna webbplats:

Det är Helge som ansvarar för innehållet på denna webbplats. Jag sköter endast dom praktiska detaljerna. De åsikter och påståenden som Helge ger uttryck för delas alltså inte nödvändigtvis av mej.

... om publicering:

Om din fråga publiceras så kommer den normalt att skrivas under på det sätt du signerar ditt brev. Annars med ditt namn. Din epostadress kommer inte att publiceras.

Den som fått sitt brev publicerar med svar får besked om detta per epost när publicering skett. Om det gått så pass lång tid att du misstänker att ditt brev inte besvarats av någon anledning så är du välkommen att höra av dej. Det kan ha kommit bort, Helge kan ha valt att inte besvara det eller jag kan ha valt att inte vidareförmedla det till Helge om jag bedömt att det inte uppfyllt kriterierna ovan.

... om att skriva snigel-brev:

Du kan naturligtvis skriva snigel-brev ("Ett riktigt brev med frimärke", för att citera Kent.) direkt till Helge. Hur det går till kan du läsa om på Kriminalvårdens webbplats.

... om andra brev:

Det finns naturligtvis alltid undantag från alla regler, men vilka dom undantagen är avgör jag och/eller Helge från fall till fall.

mvh,
/Webmaster

Senast uppdaterat 2006-09-04.


Copyright © 2006 Helge Fossmo. Foto: Samir Soudah/Magazine Café.
Materialet på denna webplats får inte publiceras i andra sammanhang utan skriftlig överenskommelse med Helge Fossmo.
Hittat stavfel eller annat slarv? Kontakta gärna webmaster!
Kontakta Helge.    Kontakta webmaster.